Graderingsläger 2019

Graderingsläger 2019

God kväll allihop, här kommer lite viktig info:

Söndagen den 19 maj är det dags för graderingsläger i idrottshallen på Elof Lindälvsgymnasiet, Kungsbacka Graderingslägret är för dig som tränar i vår barngrupp eller i avancerad/vuxen gruppen – alltså inte för Nybörjare. Lägret är mellan kl 1000 –1500 med uppehåll för lunch i en timme. Denna gången har vi INTE lunch ordnat, utan man får ta med sig el äta på närliggande Kungsmässan.

Anmälning till lägret via länk https://forms.gle/eYDDxf1wkzEodheQ9

Lägret kostar 150 kr och detta skall betalas kontant till tränare senast den 14/5 via pengar i ett kuvert märkt med namn.

Testgraderingen är för samtliga grupper tisdagen den 21 maj. Testgraderingen genomförs under de ordinarie tiderna för respektive grupp. Denna är gratis för samtliga. En godkänd testgradering innebär inte automatiskt att du kommer att klara din gradering. En icke godkänd testgradering innebär att du INTE får genomföra gradering.

Gradering genomförs måndagen den 3 juni för alla som tränar i Barngruppen i Kollalokalen. Tisdagen den 4 juni för alla som tränar i våra grupper Nybörjare och avancerad/vuxen och då i Tingbergslokalen. OM någon behöver byta dag måste detta i god tid meddelas till Art.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com