Kommande datum

Kommande datum

Hej alla vänner. Här kommer lite datum och info ni bör lägga på minnet.

29 maj – *Testgradering*. Träning på ordinarie träningstider. Instruktörer på plats registrera er inför graderingen med namn och grad. Betalningen till graderingen sker samtidigt som registreringen. Avgift för gradering är 200kr (gäller samtliga) och 150kr för tkd-pass (engångsavgift som gäller bara för nybörjarna)

5 Juni – *Gradering* för hela klubben. Vi samlas kl 17:15 i lokalen. Värm upp och läs på allt teori. Graderingen avslutas kl 21:00. *ALLA* måste stanna fram till den tiden. *Ingen går tidigare*. Mat och dryck får inte ätas i lokalen. Vill ni ha mellanmål så ät innan eller efter själva graderingen.

7 Juni – *Sista träningsdag* för terminen. Vi kommer förmodligen att köra ett gemensam pass med samtliga i klubben. Träning kl 18-20.

9 Juni – *Gemensam terminsavslutning* med grillad mat och lek (om vädret tillåter). Förra året var vi på kyrkans ängar i Onsala. I år tänkte vi vid Tjolöholm. Annat förslag?

28 Augusti – *Första träningsdag för höstterminen*. Alla tränar ordinarie träningstider om inte instruktörerna säger nåt annan.

18 september – En ny nybörjarkurs startar.

Hojta ifall jag har glömt nåt. Har ni frågor så ställ dem så svarar jag så gott jag kan.

Med vänlig hälsning, Art

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com